Avoin tutkijaluento ammattilaisille kulttuurihyvinvoinnin käsitteistä

Kuvituskuva.

CuWeREn tutkijat Laura Huhtinen Hildén (FT, MuM, vastaava tutkija, Metropolia Ammattikorkeakoulu) sekä Sanna Kivijärvi (MuT, Lehtori, Metropolia Ammattikorkeakoulu & Yliopistonlehtori Taideyliopiston Sibelius-Akatemia) luennoivat kansainvälisessä seminaarisarjassa The Spaces Between: Equity, Voice, Agency and Care Practices Involving the Arts and Arts Therapies, jota organisoivat University College London ja New York University.

Luennolla Conceptual perspectives on interdisciplinary practices in Creativity, Arts, Culture & Wellbeing kutsutaan kansainvälinen ammattilaisyhteisö rakentamaan keskinäistä ymmärrystä luovuuden, taiteen, kulttuurin ja hyvinvoinnin alan määritelmistä ja käsitteistä.

Luento on vapaasti seurattavissa torstaina 20.4. klo 14.00-15.00 Suomen aikaa