Kulttuurihyvinvointialan maisteritöiden avoin esittelytilaisuus

pe 8.12. klo 916
Paikka: Metropolia Ammattikorkeakoulu, Myllypuron kampus
Tapahtumat

Ilmoittaudu tapahtumaan tämän linkin kautta >>

Metropolian monialaisesta Creativity and Arts in Social and Health Fields (CRASH) -maisteritutkinnosta pian valmistuvat esittelevät opinnäytetöinä tekemiä tutkielmiaan pe 8.12.2023 Myllypuron kampuksella Helsingissä.

Kenelle tapahtuma on?

Tapahtuman sisältö soveltuu hyvin esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan sekä kulttuurialan opiskelijoille ja henkilökunnalle sekä näillä aloilla työskenteleville.

Millaisiin tehtäviin CRASH-tutkinnosta valmistutaan?

CRASH-tutkinnosta valmistuu kulttuurihyvinvointialan ammattilaisia, jotka kykenevät hyödyntämään luovuuden mahdollisuuksia ihmisten elämän ja hyvinvoinnin tukena, edistämään kulttuuristen oikeuksien toteutumista, arvioimaan toiminnan vaikuttavuutta sekä uudistamaan ammatillisia käytänteitä, rakenteita ja ajattelua.

CRASH-tutkinnon keskiössä on moniammatillinen yhteistyö: sote- ja kulttuurialojen ammattilaiset opiskelevat rinnakkain, tutustuvat toistensa työotteisiin ja tekevät yhteisiä projekteja.

Esittelytilaisuuden ohjelma

Opinnäytetöinään tekemissään tutkielmissa ylempään ammattikorkeakoulututkintoon valmistuvat tuottavat uutta ymmärrystä ja osaamista sekä kehittävät kulttuurihyvinvointialaa innovatiivisella tavalla.

Katso tilaisuuden ohjelma täältä. Tilaisuus on englanninkielinen.

Perustiedot tapahtumasta:

Aika: 8.12.2023 klo 9.00-16.00
Tilaisuuteen voi osallistua joustavasti koko päiväksi tai osaksi aikaa.

Paikka: Metropolia Ammattikorkeakoulun Myllypuron kampuksen Myllypuro-sali (D-talo, 1 krs.). Esitystilaan pääsee kulkemaan esteettömästi ja tilassa on induktiosilmukka. Tutustu tarkemmin tapahtumapaikkaan Myllypuron kampuksen verkkosivuilla.

Tapahtuma on maksuton.

Ilmoittautuminen

Tapahtumajärjestelyjen vuoksi tapahtuma edellyttää ennakkoilmoittautumista keskiviikkon 1.12.2023 mennessä.

Ilmoittaudu tapahtumaan tämän linkin kautta >>