Save the date: Mahdollisuuksien maisemia 3.11.2023, Helsinki

CuWeREn Mahdollisuuksien maisemia -tapahtuma 3.11.2023 Helsingissä, Metropolia Ammattikorkeakoulussa

Mahdollisuuksien maisemia -tapahtuma kutsuu jälleen kulttuurihyvinvoinnin tutkijoita sekä eri alojen ammattilaisia keskustelemaan ja kuulemaan luovuuden ja taiteen mahdollisuuksista työelämän arjessa.

Aamupäivä on suunnattu kulttuurihyvinvointialan tutkijoille ja iltapäivä erilaisissa ammateissa toimiville, joiden työssä on osana kulttuurihyvinvoinnin edistäminen. Iltapäivä soveltuu esimerkiksi sosiaali-, terveys- ja kasvatus- ja kulttuurialoilla työskenteleville, mutta myös muiden alojen ammateissa työskenteleville sekä opiskelijoille.

Mahdollisuuksien maisemia -tapahtuma järjestetään nyt jo toista kertaa. Tapahtuman järjestää CuWeRE, joka on Metropolia Ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston Kulttuurihyvinvoinnin tutkimuksen ja koulutuksen osaamiskeskittymä.

Lue lisää: Mahdollisuuksien maisemia 2023