Jyväskylän yliopiston CuWeRE -päivä 15.9.2023

Teetkö Jyväskylän yliopistolla kulttuurihyvinvointiin liittyvää tutkimusta tai koulutusta? Tule mukaan CuWeRE -päivään 15.9.2023!

Hyvinvointi on Jyväskylän yliopiston strategian ydintä, ja kulttuurihyvinvointi on nostettu keskeiselle sijalle esimerkiksi Mutkun tutkimusstrategiassa ja Suomalaisen musiikkikampuksen toiminnan tavoitteissa. Pyrkimyksessämme tehdä näkyväksi JYU:ssa kulttuurihyvinvoinnin alueella tehtävää tutkimusta ja koulutusta, olemme perustaneet Kulttuurihyvinvoinnin tutkimuksen ja koulutuksen osaamiskeskittymän (CuWeRE), yhdessä Metropolia-ammattikorkeakoulun kanssa. Metropoliassa kulttuurihyvinvointi on nostettu yhdeksi instituution kärkiteemaksi ja siellä toimii mm. kulttuurihyvinvoinnin kansainvälinen maisteriohjelma CRASH.

Jyväskylän yliopiston CuWeRE -verkoston käynnistämiseksi järjestämme yhteisen tapaamisen pe 15.9.2023 klo 13-15, paikkana H306 (H-rakennus, Seminaarinmäki). Tapaamisessa luomme yleiskuvaa ja jaamme ajatuksia siitä, miten CuWeRE voi edistää kulttuurihyvinvointiin liittyvää tutkimustamme ja koulutustamme. Kaikki Jyväskylän yliopistolla aiheesta kiinnostuneet lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan täällä: