TruthStory 22.9.2023 – Tarinoita sukupuoleltaan moninaisten kertomina

Kuvituskuva.

TruthStory-projektissa sukupuoleltaan moninaiset osallistujat ovat saaneet kertoa tarinansa haluamallaan tavalla ja toteuttaa niistä audiovisuaaliset taideteokset. Tervetuloa TruthStory-projektin audiovisuaalisten taideteosten näytökseen ja keskustelutilaisuuteen Metropolian Arabian kampukselle Montaasi-tilaan perjantaina 22.9.2023 klo 14.00-15.30

Tilaisuudessa kuullaan projektin tekijöitä ja osallistujia sekä näemme voimakkaita tarinoita sukupuoleltaan moninaisten ihmisten tekeminä.

Esitys on osa Metropolia Ammattikorkeakoulun CRASH – Creativity and Arts in Social and Health Fields (Luovuus ja taide sosiaali- ja terveysaloilla) YAMK-tutkinnossa opiskelevien valosuunnittelija Heli Suonisen ja sosionomi-seksuaaliterapeutti Minttu Ågrenin YAMK-opinnäytetyötä. 

TruthStory-projekti toteutettiin keväällä 2023 ja sai ensi-iltansa Peacock-teatterin pienellä näyttämöllä. Esitys oli hyvin koskettava ja sai hienon vastaanoton. Kokemus on ollut merkityksellinen sekä osallistujille, että sitä fasilitoineille opiskelijoille. Nyt esitys jalkautuu Metropolian Arabian kampukselle.

Aika: pe 22.9.2023 klo 14.00-15.30

Paikka: Metropolia Ammattikorkeakoulu, Arabian kampus (Hämeentie 135 D), Montaasi-tila, 3 krs.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, ei ennakkoilmoittautumista.

Lisätietoja: minttu.agren@metropolia.fi