Sanna Kivijärvi keynote-puhujana ”Symposium Electronica” -tapahtumassa Ruotsissa

CuWeREn tutkija Sanna Kivijärvi vieraili kutsuttuna keynote-puhujana ”Symposium Electronica” -tapahtumassa 22.2.2024 Västeråsissä, Ruotsissa. Tapahtuman järjestivät Västerås Sinfonietta ja Share Music & Performing Arts -organisaatio. Tapahtuma käsitteli elektronisten ja digitaalisten soittimien yleistymistä ja mahdollisuuksia inklusiivisuuden edistämisessä tulevaisuuden orkestereissa. 

Kivijärven keynote-luento Kulturella rättigheter för alla – eller bara för några ’priviligierade’? käsitteli muun muassa Metropolian järjestämää ja Opetushallituksen rahoittamaa ”Kohtaamisia musiikin maailmassa” -täydennyskoulutus- ja tutkimushanketta, jossa lähtökohtana on inklusiivisten käytänteiden kehittäminen orkesterien yleisötyössä. Lisäksi hän tarkasteli kulttuurisen hyvinvoinnin nykytilaa Suomessa esittelemällä Kulttuuri­hyvin­voinnin tutkimuksen ja koulutuksen osaamis­keskittymä CuWeRE:n toimintaa.