Hae kulttuurihyvinvoinnin maisteriohjelmaan, hakuaika toukokuussa

Hae kulttuurihyvinvoinnin maisteriohjelmaan Metropoliaan – haku toukokuussa!  
 
Menikö yhteishaku ohi? Hae joustavassa haussa opiskelemaan kulttuurihyvinvoinnin maisteriohjelmaan Metropoliaan. Haku suomalaisten korkeakouluopintojen perusteella on suunnattu kaikille suomalaisissa korkeakouluissa korkeakouluopintoja suorittaneille.  
 
Haussa voit hakea Metropolian englanninkieliseen Creativity and Arts in Social and Health Fields -maisteriohjelmaan (CRASH). CRASH on moniammatillinen tutkinto-ohjelma, joka on suunnattu kulttuuri-, sosiaali- kasvatus- ja terveysalojen ammattilaisille.  Kaikki suomalaiset korkeakouluopinnot huomioidaan riippumatta siitä onko ne suoritettu avoimen opintoina vai tutkintoon johtavassa koulutuksessa, tai onko opiskeluoikeus voimassa vai päättynyt. 
  
Hakuaika on 1.5.-15.5.2024. Hakuohjeet julkaistaan Opintopolussa viimeistään hakuajan alkuun mennessä. Opinnot alkavat syksyllä 2024.

Haluatko lisätietoja?

29.4.2024 klo 8-9 järjestämme online-aamukahvit, joissa voit kysyä mitä tahansa hakuun liittyen. Tervetuloa liittymään aamukahveille tästä linkistä: https://metropolia.zoom.us/j/61315012242