Suvi Saarikallio keynote-puhujana Musiikki ja elämänkaari -seminaarissa

Valokuvassa Suvi Saarikallio


Kanta-Hämeen muistiyhdistyksen luotsaama Oman elämäni sävelet – musiikki muistisairaan hyvinvoinnin tukena -hanke järjesti 8.4. monipuolisen asiantuntija- ja opiskelijaseminaarin Hämeenlinnassa otsikolla Musiikki ja elämänkaari.

Yksi seminaarin keynote-puhujista oli Jyväskylän yliopiston CuWeRE-toiminnan vastaava vetäjä, musiikkikasvatuksen professori Suvi Saarikallio. Saarikallion puheenvuoro Musiikki, tunteet ja nuoret tiivisti musiikin tunnevaikutuksia ja niiden tutkimusta nuorten elämässä.

Päivään sisältyi myös monipuolinen kattaus erilaisia työpajoja, joissa CuWeREa edusti musiikin väitöskirjatutkija Heini Siltainsuu ikääntyneiden saavutettavaan ryhmätoimintaan kannustavalla musiikkityöpajalla.

Seminaarista voi lukea lisää osoitteesta https://www.musiikkijamuisti.fi/.