Luova tiimi -koulutus tiimeille (1-2 lähiopetuspäivää)

Metropolia Ammattikorkeakoulu, Täydennyskoulutus

Luova ihminen on hyvinvoiva ja hyvinvoivat ihmiset ja yhteisöt löytävät luovia ratkaisuja.

Luovan työotteen tietoinen huomioiminen työelämässä edistää monia asioita, esimerkiksi yhteisön hyvinvointia, resilienssiä ja parempaa kykyä ratkaista eteen tulevia haasteita. Silti luovuuden eri ulottuvuudet (mm. kuvittelukyky, leikillisyys, uteliaisuus, vuorovaikutuksen huomiointi, taidetoiminta) ovat työelämässä vielä heikosti hyödynnetty tekijä (mm. Huhtinen-Hildén 2023). Luovuuden, taiteen ja kulttuurin näkökulmat näyttäytyvät monesti irrallisina työhyvinvointipäivinä tai luovina hetkinä, joille otetaan aikaa sitten kun kaikki vakava ja tuikitarpeellinen on valmista.

Tässä koulutuksessa käsitellään luovuutta työyhteisön arjen käyttövoimana. Koulutus on suunnattu tiimeille, jolloin tiimi pääsee yhdessä miettimään ratkaisuja tiimin arkeen. Koulutus voidaan räätälöidä myös yksittäisiä tiimejä laajemmalle työyhteisölle sopivaksi. Myös koulutuksen pituus on räätälöitävissä tiimin tarpeisiin.

Koulutus sisältää sekä tutkittua tietoa aiheesta että runsaasti käytännön harjoittelua, jolla kukin tiimi rakentaa itselleen oman näköisen otteen luovempaan työelämään!

Kysy lisää koulutuksesta, räätälöidään sinun tiimillesi sopiva kokonaisuus!

kulttuurihyvinvointi@metropolia.fi
TAI
elina.ala-nikkola@metropolia.fi