CuWeREn uutiskirje, huhtikuu 2024

Kuva, jossa eri ikäisiä ihmisiä heittelee monivärisiä silkkihuiveja. Kuvituskuva.

Kulttuurihyvinvoinnin tutkimuksen ja koulutuksen osaamiskeskittymä CuWeREn kevät tervehtii ensi viikolla 23.4.2024 tutkijoiden maksuttomalla verkkoluennolla ”Social Sustainability and Cultural Wellbeing” – varaathan paikkasi luennolle ennakkoon!

Keväällä on myös aika hakeutua syksyn koulutuksiimme, joita tarjoamme sekä avoimessa ammattikorkeakoulussa että kulttuurihyvinvoinnin maisteriohjelmassa. Lue lisää tästä uutiskirjeestä. 

Nyt voi jo myös kurkistaa CuWeREn syksyn suurimpaan tapahtumaan: Mahdollisuuksien maisemia -tapahtuma kokoaa jo kolmannen vuoden peräkkäin satoja eri alojen ammattilaisia ja opiskelijoita yhteen. Tänä vuonna tapahtumassa on teemana Luovuus, mielikuvitus ja hyvinvointi.  

Näiden lisäksi tässä tiedotteessa on kurkistuksia muutamiin kiinnostaviin julkaisuihin, tapahtumiin ja uutisiin.

Lue koko uutiskirje täältä >>