Katso tallenne: avoin tutkijaluento kulttuurihyvinvoinnin käsitteistä

Kuvituskuva.

CuWeREn tutkijat Laura Huhtinen Hildén (FT, MuM, vastaava tutkija, Metropolia Ammattikorkeakoulu) sekä Sanna Kivijärvi (MuT, Lehtori, Metropolia Ammattikorkeakoulu & Yliopistonlehtori Taideyliopiston Sibelius-Akatemia) luennoivat kansainvälisessä seminaarisarjassa The Spaces Between: Equity, Voice, Agency and Care Practices Involving the Arts and Arts Therapies, jota organisoivat University College London ja New York University.

Luennolla Conceptual perspectives on interdisciplinary practices in Creativity, Arts, Culture & Wellbeing kutsuttiin kansainvälinen ammattilaisyhteisö rakentamaan keskinäistä ymmärrystä luovuuden, taiteen, kulttuurin ja hyvinvoinnin alan määritelmistä ja käsitteistä.

Luento oli torstaina 20.4.2023, tallenne on vapaasti katsottavissa alla olevasta linkistä.